A WordPress Blogbejegyzés-készítő Tréning részletei

Voltál-e már úgy, hogy nagyon szerettél volna valamit elmondani másoknak – akárkinek – de nem találtál hallgatóságot?Vagy elmondtad egy, két embernek, de szeretnéd elmondani MINDENKINEK?

A blogolást erre találták ki. Amit közzé teszel a világhálón, azt nem veszi el se tőled, se másoktól senki. Akárki megnézheti, olvashatja – napi 24 órában. 
Nem mondhattad el senkinek? Most már elmondhatod mindenkinek!

A WordPress Blogbejegyzés-készítő Tréning tréning erre tesz képessé. A tréningen való részvételhez ki kell fizetni a tréning díját, majd fel kell iratkozni a tananyagokat közvetítő emailre a feliratkozó űrlapon, amit a feliratkozást követően érsz el.

A feliratkozók emailben megkapják a további teendők leírását. 2-4 héten keresztül naponta egy (bizonyos  napokon több) emailt fognak kapni, a tréning leckéivel és kiegészítő tartalmakkal. Választható 2 vagy 4 hetes kurzus. A különbség a leckék érkezésének rendjében van – naponta vagy két naponta. A leckék oktatóvideókat és feladatokat tartalmaznak, és 20-45 perc alatt elvégezhetők.

A tanulóknak regisztrálniuk kell az online tréning gyakorlófelületébe, ahol a tanultakat gyakorolhatják. A tréning anyagai a regisztrációt követően 31 napig elérhetők.


Ha szeretnéd tudni a tréning ‘ars poetica’-ját, hallgasd meg ezt az ismertetőt: 
 

 

 

Tanulás ideje:

Az online oktató-, és gyakorlófelület 31 napon át 24 órában elérhető. A videók ezalatt tetszőleges számban nézhetők meg, a feladatok legfeljebb 15 blogbejegyzésben gyakorolhatók. Az oktatófelületen közzé tett tartalmakat csak a regisztrált felhasználók / a többi tanuló / látják.

 

Interakció és Csoportmunka:

A gyakorlófelületen közzé tett bejegyzésekhez a tanulótársak a blog kommentrendszerében is hozzászólhatnak (a Facebook csethez hasonló módon), és a kommunikációhoz bármelyik tanuló bekapcsolódhat.

A tanulók lehetőséget kapnak a tréning zárt Facebook oldalának használatára, ahol közzé tehetik az elkészült bejegyzéseket, és visszajelzéseket kapnak a tanulótársaktól és az admintól. A tanulás így csoportmunkaként valósul meg.

A tanulók a bejegyzések értékeléséhez kész szempontrendszert kapnak, letölthető és kinyomtatható formában.

 

Kommunikáció:

A tréning során számos kommunikációs csatorna áll rendelkezésre az adminnal való kapcsolattartásra:


– Kapcsolat menüSkype cset gomb képe
Belső kommentrendszer
– Skype: A bal alsó sarokban található Skype gombra kattintva csevegés kezdeményezhető az adminnal.

 
A tanulók egymással való kommunikációja is lehetséges, a közzé tett bejegyzésekhez való hozzászólások által.

A tanulók az online gyakorlófelület belső kommentrendszerében egyéni visszajelzéseket és útmutatásokat kaphatnak az oktatótól a tanulás során. A bejegyzések módosításai megoszthatók a tanulócsoporttal vagy a csoporton belüli ismerőssel emailben. Továbbá a tanulócsoportok általános üzeneteket, felhívásokat kaphatnak az admintól a saját vezérlőpultjukban.

Vizsga:

A blogbejegyzés próbája a közzétevés.

A tanulók lehetőséget kapnak a bejegyzéseik nyilvánosság elé tárására a Teremtő Kezek Közösségi Blogban. A tréninget sikeresen befejezők közzé tehetnek benne 3 blogbejegyzést. Az itt közzé tett tartalmakat bárki megtekintheti, azokhoz hozzászólhat. A bejegyzések egy éven át maradhatnak közzétéve. A bejegyzéseket a tanuló bármikor módosíthatja, vagy visszavonhatja. 

A közzétevést alapszintű, automatizált minőség-ellenőrzés előzi meg, ami garantálja, hogy csak elfogadható minőségű bejegyzések kerülhetnek a nyilvánosság elé.

 

Részvétel feltétele:

A tréningen az vehet részt, aki a tréning díját befizeti. A fizetés a PayPal rendszerével történik.

 

Figyelem, ez egy tréning! Nem információk átadását, hanem jártasság elsajátítását célozza. Ezért itt csak annyi információt kapsz, amennyi a blogbejegyzések minőségi elkészítéséhez szükséges. Ha csak OLVASNI szeretnél a blogkészítésről, az interneten találsz róla írott anyagokat. Ha csinálni szeretnéd, akkor vágj bele bátran, ez neked való.

 

A tréning ára 1500 Ft

button megrendelem 1

 

 


Szükséges előzetes ismeretek
:

– gépelés (amatőr szinten is)

– alapvető szövegszerkesztési készség