ÁSZF

 

Az Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

nyelve magyar.

A szerződés nem kerül iktatásra, anélkül is érvényes.

 

Az onlinetreningek.hu használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az onlinetreningek.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket, és azoknak minden pontjával egyetért.

 

Üzemeltető adatai

  • Cégnév: Papp Csaba msz

  • Székhely: 4552 Napkor Rákóczi utca 20.

  • Adószám: 52996850-1-35

  • Szerződés nyelve: magyar

  • Elérhetőség: treningek@teremtokezek.hu

  • Telefon: 70/3203360

Tárhelyszolgáltató adatai:

 

WEBDIGITAL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövid neve: Webdigital KFT

Adószáma: 23918355220

Cégjegyzékszáma: 2009072621

 

Az onlinetreningek.hu-n magánszemélyek, vállalkozók vagy cégek (Ügyfelek) részére nyújt online oktatási lehetőségeket.

A tréningek automatizáltan működnek. Fizetés, azaz megrendelés után Ügyfél felelőssége, hogy a kapott instrukciókat kövesse. A tréningek tartalmi részét közvetítő hírlevelekre fel kell iratkoznia, az online gyakorlófelületbe regisztrálnia kell az emailekben küldött útmutatások alapján. Ügyfélnek nem áll jogában a tandíjat visszaigényelni azon okból kifolyólag, ha bármelyik regisztrációt vagy feliratkozást (saját hibájából) elmulasztja. Ha a szolgáltató hibájából nem kapta meg a megfelelő instrukciókat tartalmazó elektronikus levele(ke)t, az esetben panasszal élhet, illetve segítséget kérhet az onlinetreningek.hu üzemeltetőjétől a Kapcsolat menüpontban, vagy egyéb általa ismert elérési lehetőségeken (Facebook, telefon, Skype…).

A tréningeket Ügyfél a saját felelősségére végzi. A tréningek befejezésére korlátozott idő áll rendelkezésre, ami minden egyes tréning esetében egyedileg meghatározott, és szerepel a tréning leírásában. A rendelkezésre álló idő után Ügyfél elveszíti a hozzáférést az oktatóanyagokhoz. A hozzáférés meghosszabbítása csak újbóli előfizetéssel lehetséges.

A tréningeken államilag elismert bizonyítványok nem szerezhetők. Az elsajátított ismeretek és jártasságok Ügyfelet gazdagítják, azokat magán vagy üzleti tevékenysége során hasznosíthatja.

Vizsga nincs, de a tréninget elvégzett Ügyfelek igényelhetnek igazolást – PDF formátumban – a tréning sikeres elvégzéséről. Üzemeltető fenntartja magának a jogot annak mérlegelésére, Ügyfél megfelelő minőségben elsajátította-e el a tréningnek megfelelő ismereteket. Az igazolás kiadásának feltétele a tréningnek megfelelő – a tanult elemeket megfelelő minőségben bemutató – tartalom közzététele a Teremtő Kezek Közösségi Blogban (TKKB).

 

A Teremtő Kezek Közösségi Blogban való megjelenés kiváló lehetőség a WordPress blogolás megtanulására kezdők esetén, és a fejlődésre haladók esetében. Ügyfél megtanulja a blogolást, és kap egy kész, harmonikus és vonzó megjelenésű online felületet a termékei bemutatására egy erre specializált oldalon, amely SEO optimalizált, gyors, és ügyfélszolgálata által napi támogatást tud nyújtani.

A Teremtő Kezekben való megjelenés feltételeit a Teremtő kezek Közösségi Blogban fellelhető dokumentumok tartalmazzák.

Fizetés:

Bankkártyával, a Barion vagy a PayPal fizetési szolgáltató használatával (választható)

Elállás:

Ügyfél a regisztrációjának megerősítéséig, az arról szóló email megérkezéséig jogosult a tréning igénybe vételétől elállni. Ez esetben a tandíja visszautalásra kerül, a banki költség levonásával.

Leiratkozás: A leckékhez vezető hivatkozások hírlevélküldő szoftverrel kerülnek elküldésre. Az emaileknek kötelezően tartalmazniuk kell leiratkozó linket. Azok az emailekben rejtetten jelennek meg, de nem zárható ki a rákattintás, ami a további leckék kiküldését leállítja.  Ez esetben a hírlevélsorozatot – kérésre – újra lehet indítani, aminek költsége 1000 Ft. Újraindításra egy tréning folyamán kétszer van lehetőség. Amennyiben többször is előfordulna, a leckék kiküldése harmadjára nem lesz újraindítva, és a tanulási folyamat megszakad. Ilyen esetben  -mivel önhibájából történt – Ügyfél nem jogosult a tandíj visszakapására vagy visszakövetelésére.

Panaszkezelés:

Panasz e-mailben nyújtható be az treningek@teremtokezek.hu címen.

Amennyiben Ügyfél jogorvoslattal kíván élni, az illetékes hatóságoknál megteheti. Az Európai vitarendező fórum ezen a linken érhető el.

A kezelt adatok fajtái:

Személy és családnév

Postacím (számlázási cím)

email cím

Az adatok addig maradnak Üzemeltető kezelésében, amíg Ügyfél vissza nem vonja a kezelési jogot. Amennyiben Ügyfél újra regisztrál, és adatainak kezeléséhez hozzájárul, a korábbi visszavonás érvényét veszti.

Az adatkezeléssel kapcsolatos panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz lehet fordulni.

További információkkal az Adatkezelési nyilatkozat szolgál.

Üzemeltető a változtatás jogát fenntartja, és a lényegi változtatásokról Ügyfelet a változtatás előtt két munkahéttel emailben értesíti.