.

1. Egy tréning, bármilyen időtartamú is, egyszer véget ér. Ha a lejárta után nem érheted el a tananyagokat, az fegyelmező erővel bír, mivel nem akarod, hogy a pénzed elvesszen.

2. Egy letöltött PDF dokumentumsorozat nem TRÉNING((Tréning: Olyan komplex képzési, továbbképzési eljárás (módszer-együttes), amelynek keretében célorientált (igény szerinti) tartalmú, továbbá bizonyos kompetenciák megszerzésére irányuló felkészítés történik. Feldolgozzák a szükséges elméleti ismereteket, biztosítják azok alkalmazását önkontrollal (visszacsatolással) összekapcsolva. A gyakorlatok értékelésével és tesztek alkalmazásával a résztvevő adott tevékenységre való alkalmassága is feltárul. A tréning a tevékenységhez személyiségjegyek kibontakoztatását, fejlesztését is megvalósítja.))

Nem is TANFOLYAM.  ((Tanfolyam: Tanórák vagy előadások sora, amelyeket befejezve a tanuló új ismereteket és képességeket szerez, amiről oklevelet kap. A tanfolyam végén a tanulónak vizsgát kell tennie. A szakmai képesítést nyújtó tanfolyamok egy részén gyakorlati feladatok is vannak, amelyek segítenek alkalmazni a tanfolyamon tanultakat.))

Csak valamilyen írott információs anyag átadása. Ettől önmagában nem leszel okosabb. 

 Csak akkor, ha elolvasod, és a gyakorlatban is elkezded alkalmazni.

De valljuk be őszintén: mikor csináltad ezt meg? Hány ingyenesen letöltött PDF oktatóanyag lapul a háttértáradon, amit egyszer nyitottál meg, aztán feledésbe merült? És hány olyan, amiért még fizettél is?

3. Egy tanfolyam mindig személyes kapcsolatot feltételez az oktató és a tanuló között. De legalábbis rálátást a tanuló haladására, vagy ami több, menet közbeni tanácskérési lehetőséget, és azon felül konzultációt. Ha ezek nem adottak, azt ne nevezzük tanfolyamnak.

4. Ami pedig még ennél is jobb, egy TRÉNING-en nemcsak információkat tudsz meg, nem elméleteket, okosságokat memorizálsz, hanem CSINÁLOD, amit oktatnak. Nem csak a ‘fejed nő’, hanem KÉPESSÉ VÁLSZ az adott tevékenység végzésére. Nem ez a cél?

Ezért az onlinetreningek.hu-n kizárólag TRÉNINGEKET találsz. Üres elméletekkel, felesleges információsanyag-terjesztéssel nem foglalkozunk. Letölthető anyagok vannak, de mindig a gyakorlati tevékenységnek alárendelve.

Mit szeretnél? Még több elméleti ismeretet felhalmozni az elmédben, vagy inkább csinálni valamit? Ha előbbi a célod, akkor nem ajánlom a tréningeinket. Ha utóbbi, akkor jó helyen vagy –

vágj bele bátran!